Financieel Management

.

Vaste Servicekosten (VSK)

AllFixed Property Management voert verantwoord administratief beheer. De gedetailleerde financiële planning biedt zekerheid en zorgt voor rust. De debiteuren- en crediteurenbewaking alsook het opstellen van de maandelijkse rapportage, vormen de solide basis.

APM regelt het volledige administratieve beheer van uw vastgoed. Daarnaast worden huurcontracten en servicecontracten opgesteld, maar ook opleveringsrapportages bij huuraanvang en -beëindiging, onderhoudsrapportages en meerjarige onderhoudsplanningen. APM managet alle geldstromen met betrekking tot de exploitatie van uw vastgoed, zoals huurincasso, indexaties, debiteuren- en crediteurenbeheer, servicekosten, contractbeheer en assurantiezaken.

Uw huurder profiteert door de tussenkomst van APM van een adequaat serviceapparaat.

Hoger rendement met vaste servicekosten

Vastigheid schept duidelijkheid. APM maakt vaste prijsafspraken met u voor een vaste periode. Dat zorgt voor rust bij u èn uw huurders. VSK houdt in dat u afrekent met alle variabele kosten en vanaf dat moment kunt u ook met uw huurders vaste prijsafspraken maken. APM vertelt u er graag meer over in een persoonlijk, vrijblijvend gesprek.

Alles tegen één vast tarief

Met APM Vaste Servicekosten (VSK) weet u precies waar u aan toe bent. Financieel onaangename verrassingen zijn nu verleden tijd, want:

  • Geen administratiekosten (5%) over de servicekostenafrekening
  • Het risico van overschrijding is voor APM
  • Geen eindafrekening, dus ook geen navordering
  • Geen verrassingen nadat de jaarafsluiting is afgerond
  • Lagere beheerfee
  • Betrokken en actieve rol vanuit APM om (nog) meer kosten te besparen

Ontdek wat APM voor u kan betekenen en neem contact met ons op.